Seminar Idea Bisnes Jana 10K Sebulan Walaupun Masih Berkerja (Secara Online)

SEMINAR IDEA BISNES JANA DUIT 10K SEBULAN (SECARA ONLINE)

Hidup Tenang Berpencen Bersama Coach Bahar

Siapa coach bahar ni? 

m

Assalammuaikum Nama saya coach bahar. Saya berhenti kerja dari gomen pada umur saya 40 tahun. Saya balik kampung dan mengusahakan bisnes pertanian kecil-kecilan. Dari bermula 500 polybeg sehingga kini saya mengusahakan lebih 20K polybeg tanaman melon secara fertigasi. 

Saya bangunkan dimpian agro farm dari kecil dan kini menjadi sebuah pusat perlancongan agro di daerah Muar. Di farm kami ada penternakan ayam kampung, ada ternakan biri-biri dorper dan rusa. Kami juga menerima kunjungan dan lawatan dari agensi kerajaan dan orang perseorangan untuk belajar disini. 

 Saya tak sangka sebenarnya ramai yang berminat untuk berpencen dengan tenang. Ada kebun dan menternak sendiri. 
Saya kongsikan bagaimana kita boleh merancang untuk pencen. Bagaimana aset boleh menjana pendapatan sendiri bukan dari kita berkerja keras lagi selepas pencen. Bukan semestinya berkebun je. Tapi buat pasif income. Saya kumpulkan 20 orang yang pertama nak join kelab kita ni. Ada bayaran yuran sikit. 

Seminar Buat Duit Walaupun Masih Berkerja

Tarikh : 23 March 2024 (SABTU)
Masa : 9.30 pagi -4.30 ptg
Tempat : Secara Online (depan hp/komputer)
Yuran : RM48 Seorang harga kini dinaikan RM69 
HARGA SEBENAR RM150 seorang. Masih ramai nak harga lama. Saya tawarkan hingga malam ni 11.59 malam. 


Kepada sahabat yang tertinggal sesi online kami ada rakaman yang akan dibelikan setelah habis kelas.

Adakah anda terkesan dengan PKP atau suasana ekonomi yang meleset sekarang? Adakah anda diberhentikan kerja atau bisnes anda baru nak up dan masih tercunggap-cunggap. Jangan down lama-lama. Anda perlukan kawan. Anda perlu kan idea dan teknik-teknik untuk bangkit. Anda mendengar ilmu-ilmu bisnes untuk anda lebih segar.

Nak tak kalau saya kongsikan

1. Bagaimana anda mengetahui potensi diri anda dalam bisnes? Bisnes apa yang anda perlu buat, apa yang mendatangkan duit banyak pada diri anda ?.

2. Nak tak kalau saya kongsikan bagaimana menjana pendapatan pasif dan pendapatan aktif.

3. Saya mahu kongsikan bagaimana saya jana duit dari rumah sahaja. Itu yang saya buat lebih 10 tahun lalu.

4. Orang bijak buat cari jalan bagaimana aset berkerja untuk pendapatan mereka. Bukan 24 jam 7 hari seminggu berkerja tak henti-henti untuk membeli aset. Saya menukarkannya hanya dengan cara berfikir.


Semua ni tak mungkin dapat saya ajarkan hanya dengan menulis dalam fb.

*Kelas Tarik Duit Jemput Rezeki*


Jom lah. Insyaallah saya kongsikan ilmu yang prektikal. Saya bukan jual ilmu tapi biasanya saya adakan seminar berbayar harga pun sekurang-kurangnya RM250 seharian. Tapi kena datang habis duit minyak kereta kan. kita datang kelas secara online je. Tapi kelas kali ni lain dari yang lain. Saya beri sebanyak mungkin hingga ilmu marketing.

Tak payah bayar mahal-mahal. Harga kelas tu untuk 50 orang pertama dan mendaftar hari ni hanyalah *RM48 sahaja*.Tempat Terhad 100 orang sahaja.

Apa korang dapat ?

Kita buat wasap group atu group telegram. Dalam tu kita ada kawan-kawan yang positif. Kita share ilmu dan asuh macam mana korang boleh jana mula-mula 10 sehari hingga boleh jana 10K sebulan. Tapi syaratnya kena serious dan sabar.

Jom lah join. Bila lagi nak berubah. Saya jarang buat tawaran ni. 


Saya kongsikan bagaimana juga saya menjana pendapatan sendiri melalui produk digital sahaja dan menjana lebih 3K sehari. Semua paparan diatas adalah pindapatan harian terkini.  Saya tidak memaksa tuan puan untuk mempercai saya. saya juga dulu berfikir seperti itu. Alhamdulilah bila saya dapat formula cara berfikir semuanya telah berubah 100%. Saya tak selalu buat seminar peserti ini. Tahun ni baru ini kali pertama dan mungkin kali terakhir. Daftar jom, murah je RM69 sahaja seorang. 


Jom join jom. Kalau nak dapat kelas ni secara percuma boleh . Join group coaching selama 6 bulan secara online. Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Kelas Jana 10K Sebulan walaupun masih berkerja
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel coachbaharuddin@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaAFNANSYAMILLA ENTERPRISE
No. Akaun8604465697
Buka CIMB Clicks  

Tanya Coach Baha...